Wij zijn in verband met onze vakantie gesloten tot en met 28 augustus!

Verwijsbrief

De Kledingbank Eindhoven werkt met doorverwijzers. De doorverwijzer bepaalt of de cliënt in aanmerking komt voor een doorverwijzing naar de Kledingbank. Wij gaan uit van de deskundigheid van de doorverwijzer. Wanneer je vindt dat jouw cliënt in aanmerking komt voor kleding, vul dan alle gevraagde informatie in op onderstaand formulier. Als alles goed is ingevuld, ontvang je een mail met de bevestiging dat wij de verwijzing hebben ontvangen.

striksel

Iedereen van 18 jaar en ouder moet een eigen doorverwijzing hebben

Komt er een familie met volwassen kinderen (18 jaar en ouder), dan hebben de volwassen kinderen een eigen formulier nodig. Dus de verwijzer vult een formulier in voor de ouder(s) en de minderjarige kinderen en indien nodig ook aparte formulieren voor de meerderjarige kinderen. Vul alsjeblieft alle gevraagde informatie in.

De Kledingbank werkt met twee seizoenen

Van september tot half maart loopt bij ons het winterseizoen. Vanaf begin april tot eind juli het zomerseizoen. Voor elk seizoen moet er opnieuw een verwijzing worden ingevuld; met weer alle gegevens.

Kinderen mogen niet mee

In verband met de vele aanmeldingen en een maximaal aantal afspraken op een dagdeel, is de regel dat er geen kinderen mee mogen komen. Wij hebben gemerkt dat zonder kinderen in de winkel het uitzoeken efficiënter gaat, waardoor wij meer gezinnen kunnen helpen. Ouders zoeken de kleding voor hun kinderen uit. Vanaf de leeftijd van 14 jaar mogen de kinderen wel mee komen om hun eigen kleding uit te zoeken. Het zou fijn zijn als u een gezin doorverwijst, u met ze bespreekt dat kinderen helaas niet welkom zijn. Indien ouders om de beurt moeten uitzoeken, geef dat dan bij het maken van de afspraak aan.

Kom striksel in contact met striksel ons

Dinsdag
09.00 - 12.00 uur
Woensdag
13.00 - 16.00 uur
Donderdag
09.00 - 12.00 uur
Eerste zaterdag van de maand
09.00 - 12.00 uur

"*" geeft vereiste velden aan