Doorverwijzer: Wij zouden het op prijs stellen als we de verwijzingen op deze manier ontvangen. Iedereen van 18 jaar en ouder moet een eigen doorverwijzing hebben. Uw client ontvangt een bevestigingsmail wanneer alles goed bij ons is binnengekomen.

Verwijsbrief Kledingbank Eindhoven

Stichting Kledingbank Eindhoven

!! Camphuysenstraat 1  LET OP: NIEUW ADRES!!

5615 KS Eindhoven

Telefoon: 040 – 2823750   verwijsbrief@kledingbank-eindhoven.nl

* = verplicht in te vullen

——————————————————————————

  Kinderen die ouder zijn dan 18 jaar, moeten een eigen doorverwijzing  hebben.

Om een afspraak te maken, neemt u alleen telefonisch contact op met de Kledingbank. Deze is alleen telefonisch bereikbaar op dinsdagmorgen (09.00 – 12.00 uur), woensdagmiddag (13.00 – 17.00 uur) en  donderdagochtend (09.00 – 13.00 uur). Telefoonnummer 040 – 2823750.

Graag wel uw gemaakte afspraak nakomen; de vrijwilligers verwachten u. Als u niet tijdig op uw afspraak kunt zijn, wilt u dan bellen? 040 – 2823750. Wanneer u niet komt zonder afzegging, mag u een jaar NIET komen.

Neemt u een geldig legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs of ID-kaart of verblijfstitel) mee tijdens uw bezoek aan de Kledingbank voor uzelf en voor uw kinderen!  Bovendien moet u genoeg tassen meebrengen om de gekozen kleding mee te kunnen nemen.

Deze verwijsbrief zal alleen in behandeling genomen worden indien de doorverwijzende organisatie reeds bekend is bij de Kledingbank Eindhoven.

De Kledingbank werkt met 2 seizoenen: zomer (april – september) en winter (september – maart).

De cliënten mogen maar 1x per seizoen worden doorverwezen.

Ondergetekende gaat akkoord met opslag van zijn/haar gegevens bij de Kledingbank.

Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met het feit dat wij uw persoonsgegevens ontvangen en evt waar nodig verwerken in ons systeem.

0 + 4 = ?

* Verplicht veld

Doorverwijzer: wij hebben het liefste dat u bovenstaand formulier invult. Alleen als dit echt niet anders kan, klikt hier om de verwijsbrief te downloaden. Dit is een Word Document dat u kunt invullen en vervolgens naar ons kunt mailen.